Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

Tervetuloa Ratsastuskoulu Caprillin kotisivuille!Ratsastuskoulu Caprilli toimii Uudenkaarlepyyn Ratsastuskerhon (NURK)
tallissa 1.10.2012 alkaen. Tervetuloa!

Ridskolan Caprilli verkar vid Nykarleby Ridklubbs (NURK) stall fr.o.m. 1.10.2012.
Välkomna!

Viimeisin päivitys - senaste uppdatering 1.8.2019.

***
HUOM HUOM HUOM HUOM!!!

NYT VOIT VARATA PAIKKASI SYKSYN RATSASTUSRYHMIIN!
Tunteja järjestetään kuten ennen, ma ti, to, pe & su-illat.

Ole hyvä ja ilmoita erityisesti, jos toivot samaa tuntipaikkaa kuin keväällä, tai sinulla on muita toiveita päivästä / ajasta / muusta, jotta saamme muodostettua ryhmät sopivasti!

Ryhmiä on aikuisille / nuorille / lapsille, estevalmennuksia, kouluratsastussuuntautuneita ryhmiä, ryhmiä jotka harjoittelevat sekä esteitä että koulua, on myös toivottu valmennusryhmää joka ratsastaa koulua joka toinen ja esteitä joka toinen viikko. Minivalmennus eli 1 koulu- ja 1 estetunti joka viikko on myös mahdollista. Olet tervetullut myös omalla hevosella. Alkeisopetusta järjestetään yksityisesti, kunnes oppilas on edistynyt niin pitkälle, että voi liittyä sopivan helppotasoiseen ryhmään.

Kaikki halukkaat voivat aloittaa jo ensi viikolla 5.- 11.8. KAUSIKORTTIOPPILAAT ehtivät tällöin ratsastaa tasan 20 (40) kertaa 1 (2) tuntia / viikko ennen joulua. Tietysti voit ottaa kausikortin vielä myöhemminkin, ja ratsastaa joillakin viikoilla kaksi tuntia tai käyttää rästitunnit joululomalla.

JOS HALUAT RATSASTAA JO ENSI VIIKOLLA - ilmoita mahdollisimman pian, niin saamme kasattua riittävästi ryhmiä! Huom. Ensi viikon ajat voivat olla vielä erilaisia kuin 12.8. ->

Ilmoita mieluusti myös siinä tapauksessa että haluat mukaan, mutta aloitat vasta myöhemmin syksyllä, jotta tiedetään montako eri tasoista ryhmää tarvitaan!

Voit ilmoittautua puh / tekstiviestillä 040 7380502 - Laura tai lähettää facebook-yksityisviestin Caprillille. Sähköpostitse voit lähettää kysymyksiä, mutta valitettavasti voi kestää joskus kauemmin, että ehdin vastata niihin, joten varaukset mieluiten kahden ensinmainitun kautta. 

TERVETULOA!

***

Voimassaoleva tuntikalenteri päivitetään sen valmistuttua Ratsastustunnit-sivulle!

Ota yhteyttä Lauraan 040-7380502 ja varaa aikasi nyt!

MYÖS VALMENNUSRYHMIIN MAHTUU VIELÄ MUKAAN!

Lämpimästi tervetuloa!

***

UUDELLA ALASIVULLA NYT LISÄTIETOA LAURAN VALMENNUKSISTA.
Tervetuloa valmentautumaan, niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat!

***

KIITOS kesän 2018 leiriläisille ja tervetuloa ensi vuonna uudestaan! Kysy myös viikonloppu- ym. leirejä muina vuodenaikoina!

***

KOULUVUODEN AIKANA VOIMASSA OLEVA TUNTIKALENTERI ON NÄHTÄVISSÄ RATSASTUSTUNNIT-SIVULLA. Pienet muutokset mahdollisia, päivitetään mahdollisimman ajanmukaisesti. Osassa ryhmistä vielä tilaa! LISÄTIETOJA TUNNEISTA MYÖS (även på svenska)  FACEBOOKISSA.

***

CAPRILLI esittäytyy leirisivuilla vuoden 2014 ensimmäisessä HEVOSMAAILMA-lehdessä!
Sivu 1Sivu 2Sivut 3-4

***

Tiedustelut ja ilmoittautumiset tunneille ja leireille sähköpostilla posti@caprilli.fi, puhelimitse/tekstiviestillä 040-7380502 tai nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta. HUOM! Puhelinyhteydenotot etusijalla, jos asialla on kiire. Netin kautta tavoittaa nopeimmin Facebook-viestillä.
Muistathan, että 10 h kortilla ratsastavien tulee olla NURKin jäseniä ja kaikilla säännöllisesti ratsastavilla tulisi olla SRL:n alaisen ratsastusseuran (esim. NURK) jäsenyys tai Green Card. Voit ottaa yhteyttä seuran jäsensihteeriin sähköpostitse nurkmedlem@gmail.com ja tiedustella miten jäseneksi voi liittyä. Löydät infoa myös tallilta!
***
Ridskolan Caprilli, Kovjoentie 87, 66900 Uusikaarlepyy, Puh. 040 7380502

  näytä normaaliversio » Ylös