Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

Tallipaikat, maneesi ja trailerivuokrausTALLIPAIKAT YKSITYISHEVOSILLE

Caprilli vuokraa karsinapaikkoja yksityishevosille. Pääasiassa yksityishevosten käytössä on punainen tallirakennus ja ratsastuskouluhevosten käytössä sininen maneesitalli. Molemmista talleista löytyy satulahuone, rehuvarasto, säilytys- ja kuivaustilaa sekä pesupaikka. Punaisessa tallissa on 12 karsinapaikkaa. Sinisessä tallissa on 10 karsinapaikkaa + kaksi "kylmää karsinaa”. Tarhoja alueella on 14, joista osa lankku- ja osa sähkölanka-aidoin. Hevosille pyritään löytämään sopiva tarhausmahdollisuus yksin, kaverin kanssa tai pienessä ryhmässä tarhatila huomioon ottaen.

Tallissa panostetaan hevosten viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Rehut ovat laadukkaita ja kuuntelemme myös omistajien toiveita, vaikka yhteisiä pelisääntöjä tietenkin noudattaen. Hevosten hoidosta vastaa ammattitaitoinen henkilökunta. Käytössäsi on myös NURKin mahtavat ratsastusalueet maneeseineen ja maastoratoineen.

TÄYSIHOIDOLLA 410 € / kk (sis.alv.)

PUOLIHOIDOLLA 350 € / kk (sis.alv.)

Molempiin vaihtoehtoihin sisältyy: Lisäksi täysihoitopaikkaan sisältyy: Puolihoitohevosten omistajan vastuulla on: Lisämaksusta:
MANEESI

Caprillin käytössä on NURK:in täysimittainen maneesi, jossa on hyvä hiekkapohja ja valaistus. Maneesia on mahdollista vuokrata ratsastuskoulun toiminta-aikojen ja NURK:in järjestämien tapahtumien ulkopuolella yksityisratsukoiden käyttöön, valmennuksiin ym. Maneesivuokraan sisältyy myös harjoitusesteiden käyttö.

Jos haluat varata koko maneesin omaan tai valmennusryhmäsi käyttöön, se onnistuu sopimalla varauksesta Lauran kanssa (040-738 0502) ja maksamalla maneesin varausmaksu, lisäksi kaikilta käyttäjiltä peritään hevoskohtainen maneesimaksu ellei hevonen asu NURKin tallissa. Mikäli sovittu varaus perutaan myöhemmin kuin klo 10 samana päivänä, peritään puolet varausmaksusta. HUOM! Myös ulkopuolisten valmentajien valmennuksiin osallistuvat ratsukot maksavat osansa maneesin varauksesta valmennukseen, vaikka hevonen asuisi NURKilla! Caprillin valmennuksiin maneesimaksu sisältyy eikä varausmaksua peritä.

Viikoittaisista maneesivarauksista tiedotetaan NURKin Communityssä.

Maneesissa voi myös ratsastaa/pitää valmennuksia maneesia varaamatta, mutta tällöin myös muilla on oikeus tulla ratsastamaan samanaikaisesti ja ratsastavien/valmennusta pitävien on otettava muut ratsukot huomioon (esim. jos hypätään esteitä, sijoitetaan ne niin että osaa maneesista voi käyttää kouluratsastukseen). Pyri välttämään juoksuttamista tai useiden esteiden hyppäämistä ajankohtana, jolloin maneesissa on useita ratsukoita.

MANEESIHINNASTO 1.10.2012 alkaen

Kertamaksut suoritetaan mieluiten käteisellä (jos Laura ei ole paikalla, voit antaa rahat tallivuorossa olevalle tai maksaa tilille). 10x- ja kuukausikortit voi maksaa käteisellä tai tilille, FI85 5567 0720 1009 51 Ridskolan Caprilli. Jos olet suorittanut maneesimaksuja tilille, lähetä mielellään tekstiviesti 040-738 0502, jotta maksusi löytyy helpommin tilitiedoista.

10 kerran kortteja varten tuomaritornin alapuolella olevalla hyllyllä on vihko, johon maksetut kortit merkitään omille sivuilleen, ja niihin kuitataan ratsastuskerrat käynnin yhteydessä.

Kertamaksu 5 € (NURKin jäsen) / 7 € (ei jäsen)
10 kerran kortti, voimassa 6 kk 40/55 €
1 kk kortti 30/45 €
6 kk kortti 150/210 €
Vuosikortti 2016 220/280 €

Varausmaksu: 10 € / h (15 € ei NURKin jäseniltä)

HUOM! 15.4. 2013 alkaen maneesivaraukset tulee ilmoittaa viimeistään edellisenä päivänä, jotta niistä ehditään tiedottaa muille maneesin käyttäjille. Myöhästyneistä varauksista peritään kaksinkertainen maksu.MANEGEAVGIFTER fr.o.m. 1.10.2012

Engångsavgifter betalas helst kontant (jag finns i stallet nästan alltid - om inte, kan du ge pengarna till någon i stallet eller betala till kontot). 10x och månadskortena kan betalas kontant eller till kontot, kontonummer FI85 5567 0720 1009 51 Ridskolan Caprilli.

Om du betalar något till kontot gärna skick textmeddelande så är det lättare att märka betalningar. Mitt telefonnummer är 040-738 0502.

För 10 gångskortena finns ett häfte i manege nedför domartornet. Alla som har betalat 10xkort får en egen sida o man ska kvittera dit när man har ridit.

engångsavgift 5€ / 7€(icke nurkare)
10 ggr kort, i kraft 6 mån 40e / 55€
1 mån kort 30€ / 45€
6 mån kort 150€ / 210€
årskort fr.år 2015 blir 220€ / 280€

Bokningsavgift: 10 e / h (15 e om inte NURK medlem) 

OBS! Fr.o.m. 15.4. 2013 manegebokningar måste göras senast dagen före så att man hinner informera andra som använder manegen. Försenade bokningar kostar dubbelt avgift.

OBS!!!!!! Bokningsavgift menar att du har hela manegen för dig själv eller din träningsgrupp. Då får inte andra rida där samtidigt. DÄRTILL måste alla träningsdeltagare sköta sina personliga manegeavgifter om hästarna inte bor i NURKs stall. Alltså 10 e tillsammans för varje timme manegen är i privatbruk + vanliga manegeavgifter av alla ryttare som deltar träningen.

OM BOKNINGEN AVBOKAS SENARE ÄN kl 10:00 PÅ SAMMA DAGEN MÅSTE ½ BOKNINGSAVGIFT BETALAS!

När manegen är ledig får träningarna ordnas även utan bokning. Då behövs ingen bokningsavgift men andra får komma och rida samtidigt. Om det finns många i manege på samma gång var uppmärksam mot alla så att t.ex. de som har träning kan rida på en stor volt.
Om du måste hoppa då det finns många i manege gärna använd bara 1-2 hinder, placera dem så att man kan rida på andra ändan utan att krocka med den som hoppar coh kom ihåg att anmäla andra när du ska hoppa. :)


TRAILERIVUOKRAUS

Meiltä on nyt mahdollista vuokrata hollantilaista Hotrarijs vm. 2010 kahden hevosen telitraileria hintaan 40 € / päivä. 
Trailerin omamassa on 700 kg ja kokonaismassa 2000 kg ja se on sisämitoiltaan tilava, joten kyytiin mahtuu isompikin hevonen. 
Trailerin sähkökytkentä on 7-napaisella pistokkeella.
Vuokraaja on vastuussa siitä, että yhdistelmää kuljettavalla on asianmukainen ajokortti, vetoauton sähköliitännät toimivat ja vetoauton rekisteriote sallii kyseisenlaisen yhdistelmän kuljettamisen. Traileri saa lähteä liikenteeseen vain jos edellä mainitut ovat kunnossa.
Vuokraaja siivoaa trailerin käytön jälkeen. Siivoamattomana palautetusta trailerista perimme 15 e lisämaksun. Traileri palautetaan muutenkin siinä kunnossa, jossa se on luovutettu. Vuokraaja korvaa mahdolliset vauriot, jotka trailerille sattuvat vuokrattuna ollessa (poislukien lamppujen palaneet polttimot tai vastaavat). 


Ridskolan Caprilli, Kovjoentie 87, 66900 Uusikaarlepyy, Puh. 040 7380502

  näytä normaaliversio » Ylös