Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

PalvelutRatsastuskoulu Caprilli tarjoaa ympäri vuoden ratsastustunteja, lasten talutustunteja, leirejä, kursseja ja valmennusta sekä ratsastuskouluhevosilla että yksityisratsukoille. Valmennustunteja pidetään erityisesti este- ja kenttäratsastuksessa. Huom! Caprillin pitämillä tunneilla/valmennuksissa yksityisratsukoiden maneesimaksu sisältyy hintaan. Tunneista, leireistä ja kursseista löydät lisää tietoa omilta alasivuiltaan. Tarjonnasta löytyy jotain joka tasolle ja ikäryhmälle! Otamme myös jatkuvasti toiveita vastaan toiminnan kehittämisessä.
TERVETULOA TUTUSTUMAAN! 

Kuva: Sanna Johansson

Tarjoamme myös tallipaikkoja yksityishevosille täysi- ja puolihoidolla sekä vuokraamme maneesia yksityisratsukoille, valmennuksiin ja tapahtumiin. Lisätietoa tallipaikoista ja maneesista löydät täältä!

Caprilli toimii yhteistyössä NURK:in (Nykarleby Ridklubb - Uudenkaarlepyyn Ratsastuskerho) kanssa. NURK järjestää tiloissamme mm. valmennuksia, kilpailuja ja junioritoimintaa. NURK:in toiminnasta löydät tietoa seuran sivuilta www.nurk.fi.


Ridskolan Caprilli, Kovjoentie 87, 66900 Uusikaarlepyy, Puh. 040 7380502

  näytä normaaliversio » Ylös