Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 
Caprillin entisiä hevosia

OLLI (käytössä ratsastuskoululla 2012-2013)
 

BACCUS (käytössä ratsastuskoululla 2012-2013)

DIRTY HARRY (Clint) ja RASKEN (käytössä ratsastuskoululla 2013-2014)

FLYING MANDY (Mandy) (Käytössä ratsastuskoululla kesällä 2014)


HIPPIPUNKKARI ”Hippi” (käytössä ratsastuskoululla 2012-2014. R.I.P.)

s. 21.3. 1992 Suomi
sukupuoli: ruuna 
rotu: suomenhevonen 
väri: vaaleanpunarautias, liinakko, tähtipiirto, juovakaviot 
i: Poika-Luomus 
e: Kihin-Kirma 
ei: Kihin-Muisto 

Hippi on kookas suomenhevonen, joka on aina yhtä rauhallinen. Moni rakastaa Hippiä, koska se on vakaa ja turvallinen ja sillä on pehmeät liikkeet. Hipillä voivat ratsastaa pienetkin lapset. Jos saat Hipin reipastumaan, se on osaava kouluratsu, mutta esteitä Hipillä ei juurikaan hypätä. Talvisin Hippi nauttii pulkan tai hiihtäjän vetämisestä! 
Meille kaikille tärkeä vanhaherra Hippi nukahti viimeiseen uneen 4.9.2014. Ikivihreillä niityillä ei laidunkausi lopu koskaan! <3 MATRJOSHKA ”Manta” (käytössä ratsastuskoululla 2012-2014)

s. 22.5.2007 Viro 
sukupuoli: tamma 
rotu: trakehner 
väri: mustanruunikko 
i: Bambus 
e: Mavritanija 
ei: Vystrel 

Manta on nuori, kookas ja komea tamma. Se on luonteeltaan kiltti ja seurallinen. Manta on kevyt ja miellyttävä ratsastaa, mutta nuoren hevosen tapaan eri päivinä voi olla hieman eli tuulella. Manta käy rajoitetusti tunneilla mukana, ja ohella sitä treenataan henkilökunnan toimesta. Kouluratsastuksessa Manta on jo startannut ensimmäiset kilpailunsa aluetasolla kelpo prosentein. Se pitää myös hyppäämisestä, mutta ei ole siinä vielä yhtä kokenut konkari kuin koulukiemuroissa, joten tarvitsee esteillä kuskikseen kokeneen ratsastajan. Manta on laadukas hevonen, joka oppii nopeasti uusia asioita. Se on lainassa ratsastuskoululla. 

BOSAS "Bosse" (käytössä ratsastuskoululla talvella 2014-2015)

s. 2002 Liettua
sukupuoli: ruuna
rotu: risteytys
väri: punarautias, pieni tähti
suku: tuntematon

Bosse on keskikokoinen ratsu, joka sopii monenlaisille ratsastajille. Se on kiltti, vaikka välillä hieman omapäinen käsitellä ja enimmäkseen rauhallinen ja tasainen ratsastaa. Bosse on kilpaillut esteillä ja onkin varsinainen opetusmestari niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin esteratsastajalle, mutta myös kouluratsastus sujuu siltä. Bosse on lainassa ratsastuskoululla, ja sen omistaa Jay Snellmann.

CLOUDBERRY ACT OF MADNESS "Taavi" (käytössä ratsastuskoululla talvella 2014-2015 ja kesällä 2015)

s. 2.6.2009 Suomi
sukupuoli: ruuna
rotu: new forestin poni
väri: punarautias, laukki
i: King's Cross
e: Kaskenpään Anastasia
ei: Kotimäen Menuett My Life

Taavi on nuori iso ponipoika - ikäisekseen hyvin järkevä, vaikka joinakin hetkinä lapsellisuus siitä vielä hieman näkyykin. Hoitaessa ja kaikessa käsittelyssä Taavi on hyvä ja kiltti. Se on tasaisen pyöreä ja vankka ja kantaa siten helposti myös pienen aikuisen. Ratsastaessa sillä on laiskat ja pirteät hetkensä, kuten useimmilla nuorilla ratsuilla. Nuoresta iästään huolimatta Taavi on ehtinyt jo tehdä yhtä sun toista ja taitaa hyvin perusasiat niin esteillä kuin koulussa. Taavi on lainassa Kauhavalta, ja sen omistaa Tarja Huhtala.

GINA (ratsastuskoulun omistuksessa marraskuu 2013-14.10.2015 R.I.P. <3 )

s. 2000 Unkari
sukupuoli: tamma
rotu: puoliverinen
väri: tummanpunaruunikko, tähti, iso kuonopilkku
i: Vihar
e: Rita
ei: Regöly Széplak-5

Gina on kiltti ja seurallinen hevonen, joka on kilpaillut paljon esteillä, mutta on myös mukava ja osaava kouluratsu. Gina on hieman laiska käynnistymään, mutta kunhan moottorin saa käymään, se on kevyt kädelle ja miellyttävä ratsastaa. Se on luonteeltaan tasainen eikä yleensä hätkähdä pikku asioista. Esteillä Gina on oikea opetusmestari ja suoriutuu helposti kaikista tehtävistä. Varusteita pukiessa Gina saattaa testata uutta ratsastajaa jos sitä lähestyy kovin arasti, mutta on erittäin leppoisa ja helppo hoidettava, kun käsittelijällä vain on varmat otteet ja neiti ymmärtää ettei moinen testailu tuota tulosta.
Lokakuussa 2015 koitti Ginan aika siirtyä laukkailemaan vihreämmille taivaslaitumille. Kiitos Gina kaikesta näiden kahden vuoden aikana, jotka saimme sinut tuntea <3


AL ROUNDY "Allu" (käytössä ratsastuskoululla 2013-4.11.2015 R.I.P.)

s. 5.7.1991 Suomi
sukupuoli: ruuna 
rotu: risteytysponi 
väri: kimo
i: Al Jawf SE ox
e: Robina
ei: Robin

Allu on entinen menestynyt kenttäponi, joka on voittanut mm. ponien SM-kultamitalin vuonna 2007. Allu on toiminut kilpauransa jälkeen ratsastuskouluponina jo ennen meille tuloaan. Se on kiltti hoitaa ja erittäin osaava, välillä laiskahko mutta varsinkin esteillä reipas ratsu. Kokonsa puolesta Allu sopii myös pienikokoisille aikusille. Allun omistaa Heli Lehto perheineen ja se on lainassa ratsastuskoululla.

Allu ehti opettaa niin monia ratsastuksen saloihin ja oli todella haikeaa ja murheellista joutua sanomaan sille ikuiset hyvästit loppusyksystä 2015. Nyt Allu laukkailee vihreillä laitumilla, eikä ikä enää paina. Kiitos kaikesta korvaamaton, rakas Allu.


MARROW PACIFIC ”Mamma” (käytössä ratsastuskoululla 2012 - 31.8.2017 R.I.P.)

s. 19.5. 1993 Suomi 
sukupuoli: tamma 
rotu: lämminverinen 
i: Roscoe Pacific 
e: Coros Speed 
ei: Jussi Speed 

Mamma on monen ratsastuskoululaisen suosikkiratsu, joka on reipas mutta kuitenkin tottelevainen. Se on ainoa tuntihevonen, joka on ollut NURK:illa jo Lauraa kauemmin. Ikänsä vuoksi Mamma työskentelee enimmäkseen lasten tunneilla ja kevyillä ratsastajilla koulutunneilla. Se on kuitenkin ikäänsä nähden hyväkuntoinen muori. Mamma on kiltti hoitaessa, vaikka toisinaan karsinassa näyttääkin vähän hapanta naamaa, se ei kuitenkaan tee pahaa kärpäsellekään. Mamma on myös ratsastaessa kiltti, vaikka toisinaan vauhdikas, sopii nuorillekin lapsille ja pitää erityisesti ratsastajista, joilla on pehmeät kädet. Se suorittaa koulukiemurat mallikelpoisesti, kun löydät sopivan suhteen pohjetta ja ohjaa kussakin tilanteessa. Nuorempana Mamma on ollut varsin taitava esteratsu ja hyppääkin vauhdikkaasti ja isoilla loikilla. Nykyään Mamma kuitenkin harrastaa vain pikku esteitä satunnaiseksi mielen virkistykseksi. Mamman omistaa Seija Lehtonen ja se on lainassa ratsastuskoululla. 

Kiltti, uskollinen, ahkera Mamma, ainutlaatuinen lempeä ystävä. Nuku hyvin ja vie Hipille terveiset taivaslaitumille. Emme koskaan unohda sinua.


PERO LABORIO "Pedro" (Caprillin omistuksessa 2015-2018)

s. 8.4. 2005
sukupuoli: ruuna 
rotu: risteytysponi
i: Pero Lukass 
e: Benita 
ei: Bankets

Pedro on valloittavan suloinen iso poni, joka on herkkä ja melko reipas ratsastaa, mutta todella rauhallinen ja lempeä pientenkin lasten hoitaa. Pedro esittää mielellään parastaan herkän ja mukautuvaisen ratsastajan kanssa, mutta saattaa jännittyä jos sitä yrittää liikaa pakottaa. Maastossa Pedro on varma ja rohkea, joskin reippaammissa askellajeissa toisinaan innokas. 

Pedro on Latviassa asuessaan kilpaillut esteillä ja se on myös kelpo kouluponi, kunhan löytää oikeat "nappulat". Varsinkin kokeneet ratsastajat saavat Pedron selässä hienon tunteen kun kaikki loksahtaa kohdalleen. Esteillä Pedro usein kuumuu, se hyppää hyvin mutta vaatii, että ratsastaja on "hereillä" eikä vain matkusta. Maastoesteistä Pedro tykkää erityisen paljon!
Pedro Latviassa:  

E.V. HURMA (käytössä ratsastuskoululla 2014-2018)


s. 7.6.2007 Suomi
sukupuoli: ruuna
rotu: suomenhevonen
väri: punarautias, pyrstötähti, kuonopilkku
i: E.V. Hurmio
e: E.V. Voksitar
ei: Vokkerin Liikku Hå

Hurma eli "Hopo" on hurmaava tukkajumala, ihmisrakas ja utelias pienisuuri hevonen. Se on perusluonteeltaan rauhallinen ja vakaa, vaikkakin toisinaan innostuessaan hieman tohkeissaan. Hurma on miellyttävä ja nöyrä ratsu, joka yrittää parhaansa, kun kerrot sille selvästi mitä haluat ja pidät pehmeän tuntuman suuhun. Hurma on tarkka ratsastajan mukautumisesta rytmiin ja istunnan horjahtaessa se herkästi jarruttaa tai pysähtyy. Sen kanssa onnistuu niin kouluratsastus, maastoilu kuin estehyppelytkin. Hurma on lainassa ratsastuskoululla ja sen omistavat Marita Koisti ja Merja Mahlamäki. 
TÄHTI-PINJA (käytössä ratsastuskoululla 2014-2018)

s. 17.6. 2004 Suomi
sukupuoli: tamma
rotu: suomenhevonen
väri: punarautias, tähtipiirto
i: Leimuviri
e: Pilaris
ei: Utunluonto

Pinja on Hurman paras kaveri, pieni mutta tanakka perisuomalainen liinaharja. Pinja on kiltti käsitellä ja hoitaa. Ratsastaessa se on reipas ja hieman herkkä, mutta todella luotettava. Pinja on varma maastossa ja hyvin innokas tekemään töitä sekä koulu- että estetunneilla. Myös Pinja on lainassa ratsastuskoululla ja sen omistaa Jukka Suoranta.Ridskolan Caprilli, Kovjoentie 87, 66900 Uusikaarlepyy, Puh. 040 7380502

  näytä normaaliversio » Ylös