Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

Tilat ja henkilökuntaTALLIT JA RATSASTUSALUEET

Alueella on kaksi tallirakennusta, joissa on yhteensä tilaa 24 hevoselle. Vanhemmassa "punaisessa tallissa” asuvat pääasiassa yksityishevoset ja siellä karsinapaikkoja on 12. Maneesin yhteydessä olevassa "sininen talli” on pääasiassa ratsastuskoulun käytössä. Sinisestä tallista löytyy 10 karsinapaikkaa sekä kaksi "ulkokarsinaa”. Molemmissa talleissa on tilavat käytävät, satulahuone, rehuvarasto, pesupaikka sekä säilytys- ja kuivaustilaa.

Sinisen tallin yhteydessä on lisäksi heinä- ja puruvarasto. Tallin lantala on katettu ja betonipohjainen. Alueella on 15 erikokoista tarhaa sekä sairastarha. Osa tarhoista on aidattu sähkölangalla, osa lankuilla ja jotkut molemmilla. 


Kuva: Linda Södergård

Ratsastuskenttä on suuri, aidattu ja hiekkapohjainen. Maneesi on täysimittainen ja niin ikään hiekkapohjainen. Molempia käytetään alue- ja kansallisten kilpailuiden järjestämiseen. Lisäksi alueelta löytyy NURKin ylläpitämä maastoesterata, jolla on esteitä harrasteluokasta helppoon luokkaan. Maastoesteradan käyttö on ilmaista ratsastuskouluoppilaille ja Caprillin yksityishevosille, muut maksavat NURKille voimassaolevan ratamaksun. Ratsastuskoululla on myös käyttöoikeus viereiseen harjoitusravirataan. Ratsukot noudattavat radan omistajan kanssa yhteisesti sovittuja pelisääntöjä.

LEIRITUPA NURKKON

Majoitustilana alueella toimii pieni mutta siisti leirimökki "Nurkkon”. Nurkkonista löytyy kerrossängyt 12 yöpyjälle ja se on ympäri vuoden asuttava. Säilytystilaa tavaroille löytyy jonkin verran, mutta täydemmillä leireillä jonkinlaisen järjestyksen noudattaminen on suotavaa :) Nurkkonista löytyy patjat, peitot ja tyynyt, joten tarvitset yöpymiseen makuupussin tai lakanat.

KERHOTALO PARKBO

Alueen "huoltorakennus” on kerhotalo Parkbo, joka sijaitsee välittömästi leirimökin vieressä. Parkbosta löytyvät niin wc:t, suihkut, keittiö kuin oleskelutilatkin sekä kaksi pientä makuuhuonetta esim. leirivalvojan tai harjoittelijoiden asumiseen. Myös vaatteiden pesu pesukoneessa onnistuu. Keittiö on hyvin varustettu tarpeellisin astioin ja välinein, mm. tiskikone. Oleskelutilassa on mm. kirjoja, lehtiä ja internet-yhteys. Parkbosta löytyy myös säilytyskaappeja vaatteille. 
Loppuvuoden 2015 aikana Parkbo koki ison ulkoisen muodonmuutoksen, kun koko "ulkokuori" ja ikkunat uusittiin täysin! Nyt Parkbo sointuu ulkoasultaankin punaiseen pihapiiriin :) 

HENKILÖKUNTA

Ratsastuskoulu Caprillin omistaa Laura Erkkola, lähtöjään porilainen ratsastuksenohjaaja / valmentaja / hevosagrologi. Lauralla, jonka moni tuntee myös lempinimellä "Erkkis", on pitkä kokemus ratsastuskoulu- ja leiritoiminnasta ennen Caprillin perustamista sekä omaa kilpailutaustaa kansalliselta ja aluetasolta pääasiassa kenttä- ja esteratsastuksessa. Laura pitää kaikentasoisten ratsastajen opettamisesta ja ratsastaa itse mielellään kaikenlaisia hevosia. Vaikka Laura puhuu itse alunperin suomea, onnistuu tuntien pitäminen myös ruotsiksi. 

 kuva: Piia Lehtimäki


Ridskolan Caprilli, Kovjoentie 87, 66900 Uusikaarlepyy, Puh. 040 7380502

  näytä normaaliversio » Ylös