Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

Santra ja Eppu
KASENDA "Santra"

s. 12.5. 2008 
sukupuoli: tamma 
rotu: puoliverinen (Latvian Sport Horse)
i: tuntematon
e: Sendija
ei: Siriuss

Santra on suuri, roteva, pikimusta puoliveriratsu. Oikea lempeä jättiläinen, todella kiltti hoitaa - vaikka joskus pitää karsinaa omana valtakuntanaan ja haluaa tulla mieluummin hoidetuksi käytävällä. Tutut ihmiset Santra tosin hyväksyy rauhassa karsinaankin puuhailemaan. Se on myös perso ruualle, sitä nähdessään se saattaa taluttaa ihmisen eri suuntaan kuin tämä oli ajatellut. ;) Santra on myös rauhallinen ja peloton ratsastaa, mutta kuitenkin vauhtiin päästyään reipas. Sillä on isoksi hevoseksi varsin miellyttävät askeleet istua, vaikka laukka onkin suuri, eikä se koostaan huolimatta ole liian raskas ratsastaa. 

Santra oli Latviassa asuessaan paljon lähinnä maastoillut, ja tullessaan Suomeen marraskuussa 2015 se oli hieman ikäistään jäljessä koulutuksellisesti, mutta hyvin perusratsastettu. Nyt Santra osaa jo liikkua oikein sievästi, kun ratsastaja vain osaa pyytää, ja edistyy koko ajan lisää. Kokemattoman ratsastajan kanssa Santra on yleensä kiltti ja tietää, että silloin riittää rauhallisempikin meno. Santra pitää erityisen paljon hyppäämisestä ja hyppää kokoonsa nähden varsin näppärästi! Maastoesteillä Santra on innokas ja rohkea ja se onkin jo startannut rataeste- ja kenttäkilpailuissa.

Santra nuorena Latviassa: 


SINIHAAN EPPU "Eppu"

s. 20.5. 2004 
sukupuoli: tamma 
rotu: suomenhevonen
i: Suikun Ero
e: I.T. Alisa
ei: Ilo-Tähti

Eppu on melko kookas, reipas ja herkkä, mutta kiltti suomenhevonen. Eppu on taitava sekä koulussa että esteillä, joista se erityisesti innostuu. Lisää tietoa ja kuvia Epusta tulossa! 

Ridskolan Caprilli, Kovjoentie 87, 66900 Uusikaarlepyy, Puh. 040 7380502

  näytä normaaliversio » Ylös