Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

Teresa ja SilliTERIN TERESA 

s. 9.3. 2005 Suomi
sukupuoli: tamma 
rotu: suomenhevonen
väri: tummanpunarautias
i: Teme
e: Teri-Tyttö
ei: Pysteri

Teresa on melko kookas, mutta kevyt ja ryhdikäs suomenhevonen. Se on temperamentiltaan sopiva monelle ratsastajalle, varma ja taitaa sekä este- että kouluratsastuksen.  Caprillissa ollessaan Teresa on edennyt kilpaurallaan menestyksekkäästi nappaillen Lauran ratsastamana esteratsastuksen Pohjanmaan alueen suomenhevosten hallimestaruuspronssia ja joukkuemestaruuskultaa kaudella 2017 sekä aluetason ruusukkeita niin koulu-, este- kuin kenttäkisoistakin ja kenttäratsastuksessa se on edennyt aina suomenhevosten kansallisiin luokkiin. Hoitaessa Teresa on ystävällinen ja pitää ihmisten huomiosta, vaikka satuloidessa saattaakin toisinaan vähän murjottaa. Teresa on lainassa ratsastuskoululla ja sen omistavat Lauri ja Hanna Menna.

      

Kuva: Lauri Menna, Niinisalon kenttäkilpailut 22.9.2013


VESTA "Silli"

s. 18.9. 2012 
sukupuoli: tamma 
rotu: zemaituka
i: Sukurys
e: Vika
ei: Perkunas

Silli on noin 140 cm korkea poni, jolla voivat ratsastaa lapset sekä pienet nuoret ja aikuiset. Silli on vasta nuori, mutta se on tullut jo hienosti mukaan tuntitoimintaan ja mennyt niin kokeneiden kuin kokemattomampienkin tunneilla. Silli on kiltti käsitellä, ystävällinen, reipas ja herkkä, mutta ei liian kuuma. Se on tottelevainen poni, joka kantaa myös vähemmän ratsastaneet turvallisesti. Silli osaa mennä nätisti ikänsä edellyttämällä tavalla koulua, hyppää mielellään ja toimii hyvin myös maastossa. Lisää kuvia tulossa!


Ridskolan Caprilli, Kovjoentie 87, 66900 Uusikaarlepyy, Puh. 040 7380502

  näytä normaaliversio » Ylös