Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

Sabi ja AmandaSABRIA ”Sabi”

s. 3.3. 1999 Latvia
sukupuoli: tamma
rotu: puoliverinen (Latvian Sporthorse)
väri: ruunikko, epäsäännöllinen tähti, kuonopilkunaihe, otj rv rmtpl kjko
i: Spidols
e: Sonate
ei: Smak ox

Sabi on sähäkkä, kaunis pieni puoliverinen, joka on osaava kouluratsu ja hyppää mielellään ja vauhdikkaasti. Hoitaessa Sabi on kiltti ja rauhallinen. 

Sabi ja Laura esiintyivät Österbottens Tidningenin tekemässä ennakkojutussa NURKin joukkue SM-kenttäkilpailuista sekä lehdessä la 29.6. että netti-TV:ssä pe 28.6. 
Lehdessä olleet kuvat ja jutun voit katsoa näiden linkkien kautta: sivu 1 - sivu 2/1 - sivu 2/2
Netti-TV:n jutun näet vain, jos sinulla on ÖT:n tunnukset: http://online.osterbottenstidning.fi/osterbottenidag/Visa/20130628

AMANDA X 

s. 2.2. 2001 Saksa
sukupuoli: tamma
rotu: puoliverinen (Mecklenburg)
väri: kimo
i: Amadeus S
e: Korade
ei: Kobold I

Amanda on laadukas ja hyväliikkeinen, keskikokoinen ratsu. Se on reipas ratsastaa, hyvin koulutettu ja kilpaillut paljon esteillä. Amanda on reaktiivinen hevonen, joka vaatii ratsastajalta hyvää kehonhallintaa ja tilanteen tasalla oloa, mutta erittäin nöyrä ja yrittää aina parhaansa mukaan suorittaa ratsastajan pyytämät asiat. Niin tallissa kuin tunnilla Amanda on kiltti pienillekin lapsille. 
Caprillissa ollessaan Amanda on nappaillut ison läjän ruusukkeita aluetason kilpailuista usean eri ratsastajan kanssa este- ja kenttäratsastuksessa, edustanut Pohjanmaata alueiden välisissä kenttäratsastuksen joukkuemestaruuskilpailuissa Laura Erkkolan kanssa 20.-21.9.2014 ja saavuttanut myös juniorien kouluratsastuskultaa Rebecca Junellin kanssa ratsastuskouluoppilaiden aluemestaruuksissa 9.5.2013.

Amanda sai kuvansa lehteen ensimmäisten estekisojensa yhteydessä Suomessa! 
(ÖT 3.5.2013, artikkeli aukeaa linkistä)

  

Ridskolan Caprilli, Kovjoentie 87, 66900 Uusikaarlepyy, Puh. 040 7380502

  näytä normaaliversio » Ylös