Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

Antti ja LaraARMANI ”Antti”

s. 9.4. 1998 Ruotsi
sukupuoli: ruuna
rotu: risteytysponi
väri: musta, katkotähtipiirto, kuonopilkku, oej rv kjko vtj vsk
i: Russian Ivory xx
e: Ariel
ei: -

Antti on reipas ja taitava 150 cm ratsu, joka sopii monenkokoisille ratsastajille. Antti rakastaa erityisesti hyppäämistä, mutta on myös erittäin helppo ja tasainen kouluratsu, kun vain opit ratsastamaan sen sopivasti pohkeen eteen ja säilyttämään keveän tuntuman. Antti on erittäin nöyrä ja yhteistyöhaluinen, mutta melko herkkä, joten rajusta apujenkäytöstä se saattaa jännittyä. Se on startannut aluetasolla kaikissa lajeissa, viimeisimpänä saavutuksenaan kenttäkilpailun harrasteluokan kolmas sija kesäkuulta 2014. Hoitaessa Antti on kiltti ja seurallinen.

  


LARA

s. 1998 Viro
sukupuoli: tamma
rotu: puoliverinen
väri: mustanruunikko, laukki
suku: tuntematon  

Lara on kookas täysiverityyppinen tamma. Lara on herkkä ja pitää pehmeistä otteista sekä hoitaessa että ratsastaessa. Kun onnistut pitämään Laran tyytyväisenä, se on kevyt ja helppo ratsastaa. Lara hyppää hyvin ja saattaa innostua esteillä, mutta on koostaan huolimatta tottelevainen lastenkin ratsu.

    


Ridskolan Caprilli, Kovjoentie 87, 66900 Uusikaarlepyy, Puh. 040 7380502

  näytä normaaliversio » Ylös